Pandora

A PANDORA Integrált Szervezetirányítási Rendszer (Pandora ISZR) több éves fejlesztői munka eredménye, mely a mindennapi munkavégzés kapcsán felmerülő igényeknek megfelelően került kialakításra. Első sorban olyan kis- és középvállalkozások számára ideális, akik gyártással, termeléssel, kis- vagy nagykereskedelemmel foglalkoznak, vagy szoftvert fejlesztenek. Használatával a cég teljes körűen el tudja látni a feladatait hatékonyságát növelve és időt spórolva a legkisebb adminisztrációs munkától, a vezetői döntéstámogatáson keresztül, a döntések meghozataláig. 

Pandora leírás

A Pandora ISZR platform független, online, felhő alapú szolgáltatás. Működtetéshez nincsenek meghatározott gépigények, egy egyszerű tablettől a laptopon keresztül, a magas teljesítményű asztali számítógépekig alkalmazható.
A rendszer felületi kialakítása során elsődleges szempont volt a felhasználói élmény és a komfort. A színek választásakor az irány a kényelmes, szemnek pihentető megjelenés volt, mint fő perspektíva.


Teljes támogatást nyújt a projekt alapon működő vállalkozások számára.

A PANDORA rendszer felépítése lehetővé teszti, hogy a vezetők naprakész információkat kapjanak a cég működéséről, a munkák állapotáról, az erőforrás gazdálkodásról, az értékesítés és a készletek áramlásáról. Projekt központú, a központi moduljai a projekt, munka és a logisztika.

A projektkezelővel könnyedén nyomon követhetjük minden projekt készültségi állapotát, költségeit, erőforrás- és anyagszükségleteit. A projektet tovább bonthatjuk kisebb munkákra, melyeket összeköthetünk a projektekkel. Lehetőségünk van terv-tény összehasonlításra is.

Moduláris felépítésű, 11 modulból tevődik össze, de a kialakított integrált rendszerben együtt egy kerek egészet alkotnak. Az integritásból adódóan elegendő minden adatot csak egyszer rögzíteni, így az adat mindig ott fog a rendelkezésünkre állni, ahol szükségünk van rá. Ugyan azt az adatot több helyen is megjeleníthetjük, illetve felhasználhatjük.

A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a rendszer biztonságára. A programban egyedi jogosultságkezelés került kialakításra, továbbá a felhasználók rendszerhez való hozzáférése egyedileg beállítható. A rendszerben minden módosítás rögzítésre kerül, esemény naplóban visszakövethető.

Elérhetőség
Tesztelési lehetőség igénylése:

pandora.pannonsys.hu oldalon az Érdeklődöm/Regisztráció tesztelésre gombra kattintva.

Kapcsolódó fotók

ajanlatbekero_v41.jpg forgalmi_katron_v11.jpg cikkek,_anyagok_tablazata_v11.jpg heti_munkalap_v11.jpg keszletek_v11.jpg ajanlott_szallitoi_rendeles_v41.jpg kiszedesi_lista_v11.jpg