Felhő alapú szolgáltatás

Cégünk elsősorban felhőalapú internetes alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. A jelenleg üzemelő alkalmazásainkhoz minden kiszolgáló eszközt rendelkezésére bocsátunk partnereink részére, ahol csak egy olyan számítógépes eszközre van szükségük, amellyel böngésző alkalmazást tudnak működtetni (számítóhép, laptop, táblagép, okostelefon stb.). Jelenleg alkalmazásaink Google Chrome, Mozilla FireFox és Internet Explorer böngészők alatt működnek, de optimális használathoz a Chrome böngészőt ajánljuk. Jelenlegi alkalmazásiank mellett természetesen egyedi honlapok kivitelezésére, ehhez tárhely biztosítására és karbantartására is vállalkozunk.

Mit jelent a felhő alapú alkalmazás?

A számítási felhő („Cloud computing”) a számítástechnika egyik legújabb alapfogalma. A program fizikailag nem a saját gépünkön, hanem a szolgáltató által biztosított szerverkörnyezetben van elhelyezve, melyet az interneten keresztül lehet elérni.
A szolgáltatás lehetővé teszi a változó nagyságú tárhelykezelést, valamint a fizikai eszközöktől és azok helyétől független használatot.