PannonSys Services Kft.

A PannonSys Services Fémipari és Gépgyártó Kft. egy 2007 óta működő és folyamatosan fejlődő cégcsoport új tagja. Műhelyünk felszereltsége és munkatársaink felkészültsége lehetővé teszi, hogy megrendelőink igényeit túlnyomó részben saját vállalkozásunkon belül elégítsük ki. Tevékenységünk keretében fém és gépipari szerkezetek tervezésével, gyártásával, szerelésével, szervizelésével foglalkozunk. Az elmúlt években nagy tapasztalatot szereztünk alumínium és acél profilos rendszerek illetve más hasonló technológiák felhasználásával épített logisztikai rendszerek, szállító és tároló eszközök tervezésében, építésében. Vállaljuk továbbá fémszerkezetek, állványzatok, egyedi gépelemek, műanyag alkatrészek, tároló rekeszek, teljes körű tervezését, kivitelezését.

A cég székhelye Győrladaméron található, de a tényleges munkavégzés a győri ipari park frekventált területén lévő ipari csarnokunkban történik.

A vállalkozás dinamikusan fejlődő és sikerorientált, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy a kezdetek kezdetén még csak pár fővel üzemelő családi vállalkozásként induló cég mára már jelentős piaci szereplővé nőtte ki magát.

Alapelvünk mind a mai napig, hogy megrendelőink elégedettségét csak magas színvonalú, minőségi szolgáltatásokkal lehet elérni. Többek között ez az alaptétel vezetett a jelenlegi sikerekhez, lehetőségekhez is.
Az alkalmazotti létszám az évek során több, mint tízszeresére növekedett, s ma már mintegy 3000 négyzetméteren történik a napi munkavégzés folyamata.

Cégcsoportunk több tagjával szorosan együttműködve a fémipar mellett foglalkozunk szoftverfejlesztéssel is. 2013-ban a cég hibapont nélküli ISO 9001-es tanúsítványt nyerte el, melyhez a kollégák szakértelmén kívül hozzájárult a saját fejlesztésű felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk, valamint a cég számára kiállított vevői elégedettségi nyilatkozat, melyet 2016 nyarán sikeresen megújítottunk a legfrissebb ISO 9001:2015-ös tanusítványra, majd ezt követően 2017 nyarán esedékes felülvizsgálat során eredményesen frissítettük azt.

asd