Pannonsys Software szolgáltatások

Profilunk szoftveres tevékenységre, programozásra orientálódik. Első sorban felhő alapú alkalmazások fejlesztésével, szolgáltatásával, bevezetésével és oktatásával és támogatásával foglalkozunk. Ilyen fejlesztésünk például a PANDORA Integrált Szervezetirányítási Rendszer. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a vívmányokra, ezért munkájához és szolgáltatásaihoz, mindig a piacon fellelhető legújabb eszközöket, technológiákat használja. Előremutató projektjeinkben több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink szakértelme mellett számíthatunk az egyetemekről érkező innovatív látásmóddal rendelkező pályakezdőkére is. 

Felhő alapú szolgáltatás

Felhő alapú szolgáltatás

Cégünk elsősorban felhőalapú internetes alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. A jelenleg üzemelő alkalmazásainkhoz minden kiszolgáló eszközt rendelkezésére bocsátunk partnereink részére, ahol csak egy olyan számítógépes eszközre van szükségük, amellyel böngésző alkalmazást tudnak működtetni (számítóhép, laptop, táblagép, okostelefon stb.). Jelenleg alkalmazásaink Google Chrome, Mozilla FireFox és Internet Explorer böngészők alatt működnek, de optimális használathoz a Chrome böngészőt ajánljuk. Jelenlegi alkalmazásiank mellett természetesen egyedi honlapok kivitelezésére, ehhez tárhely biztosítására és karbantartására is vállalkozunk.

Bővebben
Pandora

Pandora

A PANDORA Integrált Szervezetirányítási Rendszer (Pandora ISZR) több éves fejlesztői munka eredménye, mely a mindennapi munkavégzés kapcsán felmerülő igényeknek megfelelően került kialakításra. Első sorban olyan kis- és középvállalkozások számára ideális, akik gyártással, termeléssel, kis- vagy nagykereskedelemmel foglalkoznak, vagy szoftvert fejlesztenek. Használatával a cég teljes körűen el tudja látni a feladatait hatékonyságát növelve és időt spórolva a legkisebb adminisztrációs munkától, a vezetői döntéstámogatáson keresztül, a döntések meghozataláig. 

Bővebben