Pannonsys Services szolgáltatások

Cégünk fő tevékenysége a lakatosiparhoz köthető, melynek keretein belül foglalkozunk logisztikai eszközök tervezésével, fejlesztésével, karbantartásával és szervizelésével is. Termékpalettánk igen széleskörű. Az egyszerű sori polcoktól a bonyolult szerkezetekig, egyedi és látványos megoldásainkkal napi szinten igazoljuk szakmai hozzáértésünket, rugalmasságunkat, rátermettségünket. Mindezek mellett több saját szervizműhelyt is üzemeltetünk. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a kutatás fejlesztésre is, melyhez a legújabb piacon fellelhető technológiákat alkalmazzuk. Vállalkozásunk sikerének egyik alapját adják az innovatív, előre mutató fejlesztések. Ezen projektjeinkben nem csak több éves tapasztalattal rendelkező alkalmazottaink szakértelmére számíthatunk, hanem az egyetemekről érkező kreatív, egyedi látásmóddal rendelkező fiatal pályakezdőinkére is.

Lakatosipari munkák

Lakatosipari munkák

A cég alapítása óta számos lakatosipari munkát végeztünk már, mint például az alábbiak:

- egyedi gépelemek gyártása, felújítása
- precíziós szerszámok készítése
- darupálya függesztő szerkezet kivitelezése (IPE, HEB, HEA gerendákból)
- ütközők, állványzatok, fémszerkezetek gyártása, szerelése

Csővázas rendszerek

Csővázas rendszerek

Az MB Alumínium Gépépítő Rendszerből könnyen és gyorsan valósíthatóak meg a felhasználók elképzelései, az egyszerű konstrukcióktól a több koordinátás manipulátorokig. A szabványos építőelemekkel idő- és költséghatékony gyártás valósítható meg, illetve a gyártás során lehetővé válik az esetleges változtatások, utólagos bővítések könnyű és gyors megvalósítása. A profilok eloxált felületeivel megtakarítható a korrózióvédelem és az esztétikai célú utólagos felületkezelés költsége.

Gépgyártás

Gépgyártás

Gyorsan fejlődő üzletága cégünknek az egyedi gépek gyártása. Szakszerű tervezéssel, és a legmodernebb gépépítő technológiákkal állunk megbízóink rendelkezésére. Az alábbi rendszerek összekötése egy gépen belül is akár, pl. PLC programozás segítségével.

-Elektronikus
-Hidraulikus
-Pneumatikus
-Mechanikus